HomeTestimonials & Resultaten
Resultaten

Evaluaties tonen de toepasbaarheid, kwaliteit en effectiviteit van de workshop. Niet alleen is er de buitengewoon hoge NetPromoterScore van 80, maar ook waardeert meer dan 70% van de deelnemers de training met een 9 of zelfs een perfecte 10; de laagste score is een 7.

De impact van de workshop wordt door de deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 4,3 op een schaal van 5. Een ruime meerderheid geeft aan dat ze nieuwe dingen geleerd hebben, dat hun vaardigheden aantoonbaar verbeterd zijn en dat ze het geleerde in praktijk hebben kunnen toepassen. Over het geheel genomen, vinden deelnemers dat ze betere gespreksleiders geworden zijn, dan ze waren.

De kwaliteit en passie van trainers Jan-Jaap In der Maur en Kim Coppes blijken een belangrijk onderdeel van de waarde van de workshop. Niet minder dan 64% beoordeelt Kim en Jan-Jaap met een 5 uit 5; de resterende 36% geeft niet lager dan een 4 op de schaal van 5.

 • Martijn Winkler, Ned. Ver. van Regisseurs

  Ik zou dezelfde workshop zo weer doen. Daar hoef ik geen seconde over na te denken. Hij verbeterde mijn kwaliteiten als dagvoorzitter-gespreksleider, maar veranderde me ook als mens. Het was een geweldige ervaring.

 • Sofia Liasi, Mediq International HR Project Manager

  Het was een genot om te leren van (en met) Jan-Jaap, Kim en alle mede-deelnemers. Eén van de beste trainingen die ik ooit heb gevolgd! Alles was geweldig: structuur, concept, lengte, oefeningen, locatie.

 • Inge Buijs

  De trainers trainden niet ... ze werkten met ons samen!

 • José Onderdenwijngaard, Aedes

  Een aanstekelijke, zeer praktische training, gegeven door twee bevlogen experts. Geen poeha, maar gewoon doen. Het vele oefenen leverde me naast veel tips & trucs de moed om het geleerde binnenkort gewoon een toe te gaan passen

 • Ron van Steenis, Eventmanager UWV

  Ik heb de tweedaagse ervaren als spannend, vermoeiend en intensief, maar ook als leerzaam, erg leuk en gegeven met veel humor en liefde voor het vak. Wat mij betreft een workshops die ik iedereen met interesse voor het vak aanbeveel. Ik heb erg veel geleerd.

 • Desirée Hoving, wetenschapsjournalist

  Het is lang geleden dat ik zo in het diepe heb durven springen en zoveel geleerd heb, allemaal dankzij jullie vertrouwen en energieke, prikkelende en empathische training.

 • Malou van Hintum, journalist en gespreksleider

  Een aanrader! Sfeer, technieken, feedback … op alles scoren ze een +veel.

dagvoorzitter.nl Kim Coppes