HomeIncompany
Incompany

Wij verzorgen de workshop ook meerdere keren per jaar intern bij bedrijven en instellingen. Onze klanten zijn zonder uitzondering zeer tevreden over de geleverde training, de effectiviteit en de leerstof. We worden daarom met regelmaat terug gevraagd.

U kunt de volledige 2-daagse workshop (deels op maat gemaakt) in huis halen voor € 8500,= (ex BTW; locatie en catering niet inbegrepen), op basis van een groepsgrootte van 8-12 personen. Op verzoek verzorgen we ook kortere workshops, waarin we werken aan specifieke vaardigheden, zoals debatleiding, panel-gesprekken, het ontwerpen van werkvormen, interviewen op het podium, diverse gespreksvormen etc.

We werkten (ook internationaal) onder andere voor diverse gemeentes en ministeries, Med-El International, het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA), Studium Generale en Eurocities. Verder verzorgden we kortere workshops op internationale vakbeurzen: BEAworld, IBTM World, IMEX en The Meeting Show UK.

 • Martijn Winkler, Ned. Ver. van Regisseurs

  Ik zou dezelfde workshop zo weer doen. Daar hoef ik geen seconde over na te denken. Hij verbeterde mijn kwaliteiten als dagvoorzitter-gespreksleider, maar veranderde me ook als mens. Het was een geweldige ervaring.

 • Sofia Liasi, Mediq International HR Project Manager

  Het was een genot om te leren van (en met) Jan-Jaap, Kim en alle mede-deelnemers. Eén van de beste trainingen die ik ooit heb gevolgd! Alles was geweldig: structuur, concept, lengte, oefeningen, locatie.

 • Inge Buijs

  De trainers trainden niet ... ze werkten met ons samen!

 • José Onderdenwijngaard, Aedes

  Een aanstekelijke, zeer praktische training, gegeven door twee bevlogen experts. Geen poeha, maar gewoon doen. Het vele oefenen leverde me naast veel tips & trucs de moed om het geleerde binnenkort gewoon een toe te gaan passen

 • Ron van Steenis, Eventmanager UWV

  Ik heb de tweedaagse ervaren als spannend, vermoeiend en intensief, maar ook als leerzaam, erg leuk en gegeven met veel humor en liefde voor het vak. Wat mij betreft een workshops die ik iedereen met interesse voor het vak aanbeveel. Ik heb erg veel geleerd.

 • Desirée Hoving, wetenschapsjournalist

  Het is lang geleden dat ik zo in het diepe heb durven springen en zoveel geleerd heb, allemaal dankzij jullie vertrouwen en energieke, prikkelende en empathische training.

 • Malou van Hintum, journalist en gespreksleider

  Een aanrader! Sfeer, technieken, feedback … op alles scoren ze een +veel.

dagvoorzitter.nl Kim Coppes